Klíma telepítés BUDAPEST

Klíma telepítés Budapest

Klímaberendezés vásárlása előtt mindenképpen kérje ki szakember véleményét a klíma telepítés lépéseiről! A pontos teljesítményigény felmérése és az Ön igényeinek megfelelő optimális műszaki megoldás kiválasztása a legfontosabb szempontok.

Ezen kívül a klíma választást befolyásoló tényezők:

  • az épület vagy helyiség térfogata
  • az épület határoló felületeinek hőátadási együtthatója
  • a nyílászáró felületek nagysága, légzárása
  • beépített elektromos fogyasztók
  • bent tartózkodó személyek száma
klíma telepítés
klíma telepítés

Klíma telepítés kapcsán Budapesten és Pest megyében árajánlatot minden esetben csak a helyszíni felmérés alapján tudunk mondani.

A klíma telepítés költsége a következő tételekből adódik össze: klíma készülék ára, telepítés munkadíja, csőszett ára, csatorna ára, tartó konzol ára, valamint az előbbieken kívül egyedi esetekben plusz költségek felmerülhetnek (pl: faláttörés 45 cm vastagság felett, kültéri egység felszerelése 5 méteren felül, extrém feltételek melletti szerelés, külön állványzat, kosaras autó, ipari alpintechnika…).

2015 óta csak olyan vállalkozások telepíthetnek klímaberendezést, akik rendelkeznek Nemzeti Klímavédelmi Hatósági regisztrációval, és akik szakképzett szerelővel végeztetik a felszerelést.

A képesítés nélküli és nem regisztrált szerelők nem végezhetnek sem klíma telepítést, sem klíma karbantartást, sem klímagáz töltést! Cégünk és munkatársaink rendelkeznek a szükséges regisztrációval, szakképesítéssel.