Árak

Klíma karbantartás, alaptisztítás, felmérés

1 db: 8800 Ft + áfa
2 db: 7800 Ft + áfa
3 db-tól: 6000 Ft + áfa

Nincs külön kiszállási díjunk, a fenti összeghez csak az anyagköltség adódik hozzá.


Klíma szerelés

11 800 + áfától

Ez az egyszeri összeg tartalmazza az állapotfelmérést és a klíma javítását is. Nincs külön kiszállási költség, még akkor sem, ha a szakembernek az állapotfelmérést követően esetleg alkatrészt kell beszereznie és másodjára tér vissza a helyszínre. A beépítendő alkatrész természetesen pluszban fizetendő.


Telepítés

A klíma telepítés munkadíja egy eszköz esetén 50 ezer forinttól indul. Pontos árajánlatot minden esetben csak a helyszíni felmérés alapján tudunk mondani. Több darab esetén a kedvezőbb árajánatért kérjük, keressen minket elérhetőségeinken!


Lemondás

Ha az egyeztetett időpont mégsem felelne meg Önnek, kérjük, ezt próbálja időben jelezni felénk! A kiszállás a szakembernek időt és költséget jelent, ezért a le nem mondott / késve lemondott / indokolatlan kiszállásért 5000 Ft + áfa díjat számítunk fel.

Kérés, kérdés, reklamáció esetén diszpécser szolgálattal állunk szíves rendelkezésére reggel 7-tól este 8-ig. Forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink mindent elkövetnek annak érdekében, hogy Önt elégedett ügyfeleink körében tudhassuk a jövőben.